Publicitat
Pasarel·la de Les Fonts Alberto Tallón (1)
Terrassa

Nen de 12 anys atracat amb ganivet a Terrassa

Denuncien inseguretat a les Fonts

El robatori va ser perpetrat a la passarel·la de l'estació / ALBERTO TALLÓN

12 anys. Divendres de la setmana passada, 17 de desembre, a la tarda, va baixar del tren a les Fonts, va sortir de l’estació camí del camp de futbol d’aquest sector, on entrena, i va ser assaltat per dos delinqüents. Un d’ells esgrimia un ganivet i li va robar el telèfon mòbil. Els atracadors van fugir per la riera.

Familiars de menors denuncien que en aquesta zona han tingut lloc més atracaments similars a les darreres setmanes, però els Mossos d’Esquadra només confirmen una denúncia en l’últim mes, la presentada a la comissaria pel pare d’aquest nen assaltat en la foscor de la passarel·la de l’estació.

Havia pujat al tren al Centre, a la rambla d’Ègara, a les 18.40 hores per usar el metro de Ferrocarrils fins les Fonts. Només era una parada. Va arribar al seu destí i va sortir del comboi.

Dos joves, d’uns 17 anys, el van veure caminar, tot sol, per la passarel·la de l’estació. El van esperar i un d’ells li va preguntar l’hora. La víctima la hi va donar. El van deixar passar, però ho van seguir i no van trigar en donar la urpada. Als pocs segons, es van col·locar davant d’ell. Un dels malfactors, rostre bru, cabell arrissat, jaqueta negra tipus plomissol, va treure un ganivet. Dels dos delinqüents, era el que portava la veu cantant. “Dona’m el mòbil”, li va dir. El noi, per descomptat, li ho va lliurar.

Els lladres van fugir cap a la riera i la víctima va sortir corrent cap al camp de futbol. Des de llavors dorm malament, “però de ràbia”, diu el seu pare, que demana millores en la seguretat d’un sector que des de fa mesos acull l’activitat de centenars de nens amb el desplaçament de part de la pedrera del Terrassa FC.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nen de 12 anys atracat amb ganivet a Terrassa
To Top