Publicitat
Terrassa

Millores en la seguretat dels entorns escolars

L’Ajuntament ha definit 146 passos de vianants que són d’especial rellevància

La regidora d’Accessibilitat i Capacitats Diverses, Mónica Polo, ha visitat aquest dimarts al matí els primers treballs de senyalització que s’estan executant per continuar millorant l’accessibilitat en els entorns escolars de la ciutat.
Des de l’Ajuntament, s’ha treballat amb totes les escoles de la ciutat per definir un total de 146 passos de vianants que són d’especial rellevància en els camins escolars i s’hi pintaran un seguit de pictogrames per millorar l’accessibilitat cognitiva d’aquests passos.

La seqüència de pictogrames ha estat creada per TEAVIAL i ja s’han instal·lat en d’altres municipis. Aquesta seqüència de pictogrames ajudarà als infants, a persones amb autisme o alguna altra discapacitat cognitiva, amb malalties mentals, a gent gran i a la ciutadania en general a posar l’alerta al creuar aquests passos de vianants i millorar la seguretat vial.

Aquesta acció permet treballar l’autonomia personal d’alguns alumnes i per tant millorar la seva confiança i inclusió. L’acció s’emmarca en el Pacte Terrassa per a l’accessibilitat universal i en la millora dels camins escolars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top