Publicitat
Bombers de la Generalitat Incendi Bombers Terrassa Diari de Terrassa (19)
Terrassa

Nou incendi elèctric a Terrassa

Foc en un edifici a la Maurina

Dotació de Bombers de la Generalitat

Un incendi elèctric va afectar l’entrada d’un edifici d’habitatges de Terrassa aquest dilluns a la tarda, uns 45 minuts després d’un altre foc similar del qual es va informar en aquest diari.

Aquest segon incendi va tenir lloc a les 18.15 hores al carrer de l’Escultor Clarà, a la Maurina. En principi, no va ocasionar ferits ni intoxicats. Efectius de bombers van acudir a l’edifici, entre el carrer de Gandia i el de Felip II, i van tallar el corrent elèctric. Van avisar una companyia de subministrament per reparar l’averia, localitzada en un quadre elèctric

A les 17.27 hores, havien arribat als serveis d’emergències les alertes des del carrer del Guadiana, a Can Palet II. Un altre incendi elèctric va fer mobilitzar fins a cinc dotacions de bombers. Sortia fum del portal d’un bloc d’habitatges.

Els bombers ho van comprovar. El fum s’acumulava a l’entrada del bloc. El foc tenia l’origen en els comptadors elèctrics. Segons les primeres informacions, un dels aparells s’havia sobreescalfat. Els bombers van estar a Can Palet II una mitja hora, el temps suficient per ventilar l’edifici. Es van retirar quan operaris d’una companyia de subministrament es van fer càrrec de l’anomalia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nou incendi elèctric a Terrassa
To Top