Publicitat
Terrassa

El tòtem amb fotos de Nadal de Ca n’Anglada apareix esquinçat

Un brètol ha malmès les quatre fotografies històriques exposades a la plaça de Ca n’Anglada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Una de les iniciatives de l’Ajuntament de Terrassa per a aquestes festes nadalenques ha estat la col·locació de set tòtems amb fotografies antigues del Nadal a la ciutat. El que hi ha situat a la plaça de Ca n’Anglada ha aparegut esquinçat pels quatre cantons. Algun brètol ha utilitzat un objecte punxant per malmetre les quatre fotografies que hi havia exposades.

Aquestes fotografies que s’han repartit per tots els districtes de la ciutat representen instantànies històriques del Nadal a la nostra ciutat. Les fotografies procedeixen de l’Arxiu Històric de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top