Publicitat
Terrassa

Leo, primer nadó del 2022 a Terrassa

Ha nascut a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa a les 00.53 hores

L'Elisabeth i en Daniel amb el seu petit Leo a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa / Mútua de Terrassa

El petit Leo Torrijos Cobo és la primera criatura que ha nascut a la nostra ciutat el primer dia d’aquest any nou. El Departament de Salut ha anunciat a les 02.20 hores al seu compte de twitter que el naixement ha estat a les 00.53 hores de l’1 de gener de 2022 a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Ha pesat 3,295 quilos, i tal i com informa l’Hospital, tant ell com la mare es troben bé de salut.

En néixer, s’ha convertit en la primer terrassenc de l’any, i alhora en el primer nadó en néixer a la regió sanitària Barcelona MetroNord. Els pares són l’Elisabeth Cobo i en Daniel Torrijos, veïns de Terrassa.

Per altra banda, el primer nadó del Consorci Sanitari de Terrassa ha estat l’Adrián Sànchez Hernàndez. El petit ha nascut a la 01.43 hores de l’1 de gener de 2022 a l’Hospital de Terrassa i ha pesat 2,715 quilos. És el primer fill de la Maria Lúcia i l’Adriàn, veïns de Barcelona. Tant el petit Adrián com la mare es troben bé de salut.

La Maria Lúcia i l’Adriàn amb el seu petit Adrián / Consorci Sanitari de Terrassa

La primera nena de Catalunya

A Catalunya, el primer nadó de l’any ha estat l‘Alexa, que ha nascut a l’Hospital de Sant Pau, de Barcelona, a les 00.00 hores exactes de l’1 de gener de 2022. Ha pesat 3,765 quilos i és filla de la Valentina i l’Alexander.

El Departament de Salut ha anunciat el naixement al seu compte oficial de twitter a les 00:49 hores. Cada any, el primer nadó de tota Catalunya rep 2.000 euros a càrrec d’una entitat bancària i a banda la visita institucional del conseller de Salut. Enguany, però, arran de la pandèmia, és probable que la visita no s’efectui, seguint la mateixa línia que l’any passat.

Per demarcacions catalanes, l’Èric és el primer nadó del 2022 nascut a la Catalunya Central, concretament a Piera, l’Anoia. El naixement s’ha produït a l’Hospital Universitari d’Igualada a les 00.14hores. L’Èric ha pesat 3,965 quilos, i els seus pares són la Lídia i el Jordi. 

A la regió sanitària de Tarragona, la Candela ha estat el primer nadó en néixer. El naixement ha estat a l’Hospital Joan XXIII a les 00.19 hores i ha pesat 3,740 quilos. Els seus pares són la Jessica i l’Ariel. El primer nadó gironí ha nascut a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d’una nena veïna d’Olot, la Inas, i ha nascut a les 00.09 hores, amb un pes de 3,21 quilos. Els seus pares són la Silvina i el Yassin. 

I la primera lleidatana és la Sany, que ha nascut a les 0.59 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Ha pesat 2,250 quilos. Els seus pares viuen a Lleida i són la Sara i el Hammad.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top