Publicitat
Terrassa

Desmantellen a Terrassa una festa il·legal amb 55 persones

Eren en una nau del carrer de Venus la nit de Cap d’Any

La Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d’Esquadra van desmantellar la nit de Cap d’Any una festa il·legal en què hi participaven unes 55 persones.

La intervenció va tenir lloc a les 1.31 hores després que una patrulla de la Policia Municipal que estava fent vigilància preventiva per evitar festes i botellots va detectar diversos grups de persones que accedien a l’interior d’una nau del carrer de Venus.

Els agents van efectuar un dispositiu de control d’accés als dos extrems del carrer per evitar el pas de més personal a la nau i van accedir, juntament amb 6 dotacions de Mossos d’Esquadra al recinte, comprovant que hi havia 55 persones i que s’hi estava celebrant una festa amb grans equips de so. Durant la inspecció els agents van comprovar que s’havia d’efectuar pagament per accedir a la nau, quedant denunciades les persones organitzadores i assistents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Desmantellen a Terrassa una festa il·legal amb 55 persones
To Top