Publicitat
Vistas del Hospital de Terrassa
Terrassa

El CST restringeix les visites a pacients

Els malalts ingressats a l’Hospital de Terrassa i a l’Hospital de Sant Llàtzer no podran rebre ni amics ni familiars

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) restringeix les visites als seus centres hospitalaris. Davant l’increment de casos positius per la Covid-19 i per garantir la seguretat dels pacients i professionals, l’entitat sanitària ha decidit no permetre les visites a pacients ingressats a partir d’aquest dimarts, 4 de gener, i fins a nou avís ni a l’Hospital de Terrassa ni a l’Hospital de Sant Llàtzer.

No obstant això, des del CST informen que hi haurà algunes excepcions, a consideració de l’equip assistencial en el cas de pacients de Pediatria, sala de parts i maternitat, pacients en situació de final de vida i persones amb discapacitat o necessitats especials.

Des de l’entitat asseguren que el seu equip assistencial contactarà de forma individualitzada per assegurar la comunicació amb els familiars. A més, s’habilitarà un circuit de recollida i entrega de pertinences dels pacients ingressats, a la Planta principal (Planta 1) de l’Hospital de Terrassa.

Aquest dilluns, a l’Hospital de Terrassa hi ha 65 pacients ingressats amb coronavirus, 7 d’ells a l’UCI. A l’Hospital de Sant Llàtzer n’hi ha tres.

Publicitat
El CST restringeix les visites a pacients
To Top