Publicitat
Terrassa

Un accident a la C-58 talla un carril a Terrassa

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dimecres s’ha produït un accident cap a les 8.45 hores a la C-58 que ha tallat un carril a Terrassa, sentit sud, és a dir, cap a Barcelona, del quilòmetre 20 al 21.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions. A la tarda, però, entre les 16.30 i les 21.30, totes les línies es veuran afectades per diversos talls de trànsit deguts a la Cavalcada de Reis.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top