Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58 a Montcada i Ripollet i a la B-30 i l’AP-7 a Barberà

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dilluns es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 0 al 3, a Montcada i Reixac, cap a Barcelona. En sentit nord, també n’hi ha del quilòmetre 7 al 5, a Ripollet, cap a Sabadell.

A la B-30 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10,5 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a l’enllaç amb la C-58. En sentit nord també ho és del quilòmetre 10 al 8,5, a Cerdanyola del Vallès, cap a l’enllaç amb la C-58.

A l’AP-7, la circulació és intensa en sentit nord, del quilòmetre 146 al 148, a Barberà, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top