Publicitat
Policia
Terrassa

Detingut per robar tapes de clavegueram a Terrassa

El sospitós va ser enxampat a Can Parellada

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dilluns passat el presumpte autor del robatori de diverses tapes de registre a la ciutat. La intervenció va tenir lloc com a resultat d’una investigació realitzada per la Unitat de Delinqüència Urbana i Investigació (UDUI) els darrers mesos del 2021, una vegada es va detectar un augment en la desaparició de diverses tapes  d’enllumenat públic i de clavegueram a la ciutat.

Dilluns al matí, a les 8.30, els agents van rebre un nou requeriment. Un ciutadà informava que faltaven tres tapes de registre a la plaça de Pau Casals. Una dotació de la Policia Municipal va realitzar un recorregut per la zona i va comprovar que faltaven 10 tapes de registre més a altres carrers de Can Parellada.

Es va passar llavors un comunicat a totes les unitats en servei i una unitat de la UDUI va localitzar un vehicle sospitós, presumptament implicat amb anteriors furts, ja que havia estat identificat després de fer un seguiment de les anteriors sostraccions, produïdes a Can Parellada i les Fonts. Els agents van realitzar vigilància estàtica al lloc, esperant a que el conductor del vehicle sospitós fes acte de presència per poder escorcollar l’interior del cotxe. L’individu va arribar i els guàrdies van localitzar en el vehicle 29 tapes de registre.

L’home va ser detingut per un delicte de furt i ha passat a disposició judicial. Una segona persona resta investigada per possible implicació en els mateixos fets. Les tapes localitzades, que sumaven un valor de 3.180 euros, han estat intervingudes per tal de tornar-les a col·locar al seu lloc i evitar possibles danys. La policia diu que la investigació segueix oberta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut per robar tapes de clavegueram a Terrassa
To Top