Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (28)
Terrassa

Una dona mossega un mosso a la mà a Terrassa

Altercat a l’avinguda d’Àngel Sallent

Els mossos van detenir la implicada

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous a la tarda una dona acusada de mossegar un agent a la mà. L’incident va tenir lloc a l’avinguda d’Àngel Sallent, a Ca n’Aurell.

Uns testimonis van trucar la policia per informar de l’estat d’una dona, que estava causant aldarulls a l’avinguda d’Àngel Sallent, entre el carrer d’Antoninus Pius i el de l’Infant Martí. La implicada semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

Eren les 18.30 hores quan els mossos van arribar a la zona per comprovar els fets. Un agent es disposava a calmar la dona i a identificar-la quan la implicada va cometre la suposada agressió. Segons testimonis, va mossegar el mosso a una mà. Va acabar detinguda, en principi com a presumpta responsable d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una dona mossega un mosso a la mà a Terrassa
To Top