Publicitat
Terrassa

Premi a l’excel·lència acadèmica a 36 alumnes

L’acte ha tingut lloc al cinema Catalunya

Un moment de l'acte de lliurament de les beques / Nebridi Aróztegui

Estudiar, esforçar-se i obtenir les millors notes té premi. L’Ajuntament fa fet aquest dilluns a la tarda l’acte de lliurament de les beques d’excel·lència acadèmica que premien els millors expedients acadèmics. Enguany, s’han repartit 36 i s’han distribuït així: quinze d’ESO, quinze de batxillerat, cinc de cicles formatius de grau mitjà i un de cicles formatius de grau superior. L’import total d’aquestes beques és de 26 mil euros.

Els alumnes que han rebut la beca estudien als instituts Cavall Bernat, Can Jofresa, Ègara, Montserrat Roig, Terrassa, Torre del Palau, i als centres concertats Cingle, Escola Pia, Goya, Mare de Déu del Carme, Martí, Salesians, Tecnos i Vedruna-Vall.

Durant l’acte, que ha tingut lloc al cinema Catalunya, també es van lliurar les beques Erasmus + municipals que s’adrecen específicament als alumnes de cicles formatius de grau superior (CFGS) perquè la Unió Europea atorga uns imports més petits per aquests cicles que per als cicles formatius de grau mitjà (CFGM). D’aquesta manera, l’Ajuntament complementa els imports de la Unió Europea. Enguany s’han donat dotze beques per un import de 300 euros cadascuna.

Aquestes beques Erasmus + estan destinades a la mobilitat de l’alumnat de formació professional per la realització d’estudis o pràctiques a l’estranger. Els alumnes que s’han beneficiat són de cicles de grau superior en les titulacions Educació infantil, Integració Social i Comerç Internacional (les tres de l’Institut Montserrat Roig), Documentació i administració sanitàries (Institut Blanxart) i Realització de projectes audiovisuals i espectacles (Institut Santa Eulàlia).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Premi a l’excel·lència acadèmica a 36 alumnes
To Top