Publicitat
Terrassa

Una dona mor en un incendi a Terrassa

Incendi mortal a Terrassa

El foc ha cremat totalment el menjador d’un pis del carrer del Bruc

Galeria del pis incendiat / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La dona de 87 anys que ha estat rescatada en estat crític d’un incendi aquesta matinada passada ha mort, segons han confirmat a aquest diari fonts properes al cas.

La víctima ha estat localitzada en estat crític aquest dilluns a la matinada en un foc en un habitatge de Terrassa. A les 03.10 hores de la matinada, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, al barri de Ca n’Aurell, on han trobat aquesta persona.

L’incendi, en l’extinció del qual hi han treballat sis dotacions dels Bombers, ha cremat totalment el menjador d’un dels pisos de la quarta planta de l’edifici i el fum ha afectat la resta d’immoble. A l’interior, els bombers han localitzat, en una de les habitacions,  una dona de 87 anys. L’han evacuat amb caputxa de rescat a la planta inferior on han confirmat que es trobava amb parada cardiorespiratòria, li han iniciat les maniobres de reanimació.

Personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i del Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers de la Generalitat que s’han desplaçat també al lloc de l’incendi han continuat amb les maniobres i, finalment, la persona ha estat recuperada i ha estat evacuada a l’hospital MútuaTerrassa en estat crític. Ha mort un parell d’hores després.

Les dotacions de Bombers que han treballat en l’incendi, l’han pogut donar per controlat al voltant de les 03.30 hores. I han procedit després a revisar i ventilar la resta de pisos superior.

Quan han arribat al lloc els efectius dels Bombers, alguns veïns s’havien autoevacuat, mentre que la resta han estat confinats durant les tasques d’extinció i no hi ha hagut cap altre ferit.

Al lloc, també han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i tres unitats del SEM.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top