Publicitat
Terrassa

La Mitja Marató a Terrassa talla carrers i desvia autobusos

La Rambla dÈgara és el punt àlgid de la concentració de corredors i el més afectat. Les desviacions en les línies d’autobús duraran fins les 13 hores

La Mitja Marató a Terrassa

Aquest diumenge es celebra la 22ena Mitja Marató i la 16ena cursa de Santi Centelles a Terrassa, amb punt d’inici i final al Parc dels Catalans de Terrassa. Amb motiu de les curses, s’han tallat alguns carrers i desviat algunes línies d’autobus, per la inhabilitació d’algunes parades dins del recorregut que ocupa la Mitja Marató.

La companyia de transports TGO DX, que proporciona línies d’autobus i connexions entre Terrassa i altres municipis, ha anunciat que des de les 8 hores fins a les 13 hores d’aquest diumenge, les següents parades quedaran fora de servei: Estació d’autobusos, FGC Rambla, Mercat, Ricard Camí, CAP Rambla, Estació del Nord, carrer Salmerón, Plaça de l’Aigua, Avinguda Béjar i Nacions Unides FGC.

Per a suplir la falta de parades durant el matí i per a facilitar les curses s’ha habilitat de manera provisional una parada d’autobús a la Plaça Sardana, al carrer Arenys de Mar amb carretera de Sabadell.

L’afectació es centra especialment a la Rambla d’Ègara, que és el punt àlgid de concentració d’ambdues curses. La Rambla quedarà tallada entre la carretera Martorell i la plaça d’Enric Granados. Per la proximitat amb els corredors i per garantir la seva seguretat, no es permetrà la circulació de vehicles per la Rambla d’Ègara, en el tram que va des del Doré fins al Portal de Sant Roc, fins que la prova finalitzi i es retirin els elements de la cursa, al voltant de les 14 hores.

El passeig del Vint-i-dos de Juliol també ha patit alteracions arran de les dues proves. Ha quedat tallada totalment en els dos sentits entre la rambla d’Ègara i els carrers d’Almeria i de Sant Damià, fins les 11 hores, quan ha finalitzat la cursa Santi Centelles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top