Publicitat
Reunió FAVT Ballart
Terrassa

L’alcalde de Terrassa es reunirà amb la FAVT cada tres mesos

La federació de veïns demana un conveni de col·laboració

La FAVT es va reunir dilluns amb Jordi Ballart

Van parlar de moltes coses. De l’estat de la sanitat pública a Terrassa, per exemple. I van parlar de la relació entre una institució i l’altra, i de com aconseguir major fluïdesa en la comunicació. La trobada entre l’alcalde, Jordi Ballart, i la nova junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) va concloure aquest dilluns passat amb el compromís municipal de celebrar contactes periòdics, com a molt trimestrals.

Josep Antoni Sánchez de Haro, president de l’entitat, va encapçalar la delegació de la federació en una reunió que es va celebrar en el despatx d’alcaldia i que va comptar amb la presència de Noel Duque en qualitat de regidor d’Estructura Territorial, Districtes i Equipaments.

La junta va ser elegida en assemblea el 16 d’octubre. Era la primera direcció paritària, amb quatre homes i quatre dones, de la FAVT. Dilluns, els directius es van presentar a l’alcalde i van comentar els temes en els quals treballen en l’actualitat. I van plantejar la necessitat de les trobades periòdiques amb l’alcalde i de la signatura d’un conveni de col·laboració que afavoreixi la dinamització del moviment veïnal i l’ajuda municipal a aquest.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’alcalde de Terrassa es reunirà amb la FAVT cada tres mesos
To Top