Publicitat
Terrassa

Catalunya aixecarà quarantenes a les escoles abans que acabi el febrer

L’executiu no preveu encara retirar les mascaretes a l’aula

Una escola de Terrassa / Nebridi Aróztegui

El Govern català s’ha compromès a aixecar les quarantenes a les escoles abans que acabi el mes de febrer, indistintament de si aconsegueix el consens o no amb la resta de comunitats autònomes i el govern central.

En la roda de premsa posterior a la reunió de l’executiu català, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat aquest dimarts que proposaran aquest dimecres al Consell Interterritorial que s’adaptin els protocols de les escoles per eliminar l’estratègia de quarantenes als centres educatius des de setembre de 2020, d’acord amb el que ha demanat la Societat Catalana de Pediatria.

En el cas que Catalunya no aconsegueixi un consens amb l’executiu central, Plaja ha avançat que el Govern “seguirà endavant” amb aquest aixecament de quarantenes a les aules perquè sigui efectiu “abans que acabi el mes de febrer”. En canvi, l’executiu català encara no preveu retirar mascaretes a les escoles, aspecte regulat per decret estatal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top