Publicitat
Terrassa

L’oci nocturn reobrirà l’11 de febrer sense límits d’aforament

No caldrà presentar el certificat Covid per entrar-hi

/ Arnau Alcalà

Els locals d’oci nocturn catalans reobriran el proper 11 de febrer, sense límits d’aforament ni d’horaris i sense necessitat de presentar el certificat Covid per entrar-hi, ha informat aquest dimarts el Govern.

En una roda de premsa després de la reunió de l’executiu català, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha confirmat la data de la reobertura dels locals d’oci nocturn, el sector més castigat per les restriccions per contenir la covid. Plaja ha destacat que aquesta és “l’última de les restriccions” d’àmbit autonòmic que aixeca el Govern, de manera que Catalunya torna “a l’escenari previ a la sisena onada”.

La portaveu del Govern ha admès que les xifres de contagis continuen sent “altes”, però ha indicat que el risc de rebrot “cau” i baixa la velocitat de contagi; també, que les persones ingressades són “moltes”, però el nombre de pacients a les UCI “no creix” i “a poc a poc va baixant la pressió assistencial” als CAP.

Plaja ha assenyalat que la “desacceleracíó” d’alguns dindicadors de la sisena onada de la covid-19 “pren força” i “sembla que evoluciona en positiu”. “El Govern tenia la voluntat i el compromís de no allargar ni un dia més del necessari les mesures restrictives”, ha defensat la seva portaveu.

Les discoteques es troben tancades des del passat 24 de desembre. Havien reobert a l’octubre després de mesos tancades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top