Publicitat
Ajuntament de Terrassa
Terrassa

Condemnat a pagar un fanal que va destrossar a Terrassa

Ha d’abonar 2.094 euros a l’Ajuntament

L'Ajuntament ha guanyat el litigi amb el conductor

Va fer una maniobra imprudent amb el cotxe i va colpejar un fanal. L’Ajuntament li va exigir el pagament dels danys causats a aquest element del mobiliari urbà, una mica més de 2.000 euros, però l’autor dels desperfectes va dir que aquella quantia era massa alta, que el fanal era vell. Però la Justícia ha donat la raó al Consistori.

L’accident va ocórrer el 13 de febrer del 2018 en un carrer de Terrassa. L’Ajuntament va demandar al conductor per reclamar-li els 2.094,57 euros que va costar la reposició del fanal. La part demandada no va negar la seva responsabilitat, però va al·legar que la quantitat exigida era excessiva perquè havia d’aplicar-se una depreciació del 18% perquè el fanal tenia ja vuit anys d’antiguitat i la seva esperança de vida era de 40 anys.

Un jutjat de primera instància de Terrassa estima la demanda de l’Ajuntament, diu que ha de prevaler el principi de rescabalament integral, no aprecia una desproporció en l’exigència municipal d’indemnització i diu que el pal danyat estava “en els seus primers anys de vida útil”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Condemnat a pagar un fanal que va destrossar a Terrassa
To Top