Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58, l’AP-7 i la C-59

En els autobusos urbans de Terrassa, l’L7 pateix modificacions a causa d’un tall al carrer de Ramon i Cajal

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dijous es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 7 al 2, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 0 al 3, a Montcada i Reixac, i del 10 al 14, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A l’AP-7 sentit sud la circulació és intensa del quilòmetre 153 al 151, a Sant Cugat del Vallès, i del 148 al 144, a Santa Perpètua de Mogoda, cap a Martorell.

A la C-59 sentit sud, hi ha retencions del quilòmetre 8 a l’11, a Palau-solità i Plegamans, cap a Barcelona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, l’L7 (direcció Bon Aire) es veu afectada per un tall per obres al carrer de Ramon i Cajal. Les parades Glòries Catalanes i Vapor Universitari queden anul·lades. Tmesa recomana dirigir-se a les parades Països Catalans, Glòries Catalanes (L8) o Ricard Wagner (L7).

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top