Publicitat
Terrassa

Picabaralla a xarxes pel túnel d’Horta

El socialista Alfredo Vega reclama al govern municipal un posicionament i Ballart respon que vol “una línia que uneixi directament Terrassa amb la UAB i amb Barcelona”

El manifest que dijous van signar sis ajuntaments vallesans i representants del món empresarial, la UAB i el Parc Taulí reclamant la construcció del túnel d’Horta abans de 2030 ha incendiat les xarxes socials a Terrassa, on el socialista Alfredo Vega interpel·lava al govern municipal per no voler pronunciar-se sobre el tema. L’executiu va dir no sentir-se interpel·lat pel manifest de les entitats vallesanes i va evitar posicionar-se argumentant que hi ha “altres propostes” i vol conèixer-les abans de pronunciar-se.

A Twitter Alfredo Vega, president del grup municipal del PSC, considera “preocupant” que el govern de la ciutat “no es pronunciï en un tema com el Túnel d’Horta, una línia que ens acosta a Barcelona i podria connectar la ciutat amb l’Hospital i la UAB. No es pot mirar cap a una altra banda”. En el mateix sentit s’ha pronunciat la regidora i parlamentària socialista Eva Candela.

En la seva resposta, l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart ha deixat de banda la indefinició per dir que “estem totalment a favor del túnel d’Horta, però no d’un manifest de la Cambra de Sabadell amb moltes imprecisions i on no es fa referència al tram per nosaltres important entre Terrassa i la UAB”. L’alcalde afirma que “volem la línia completa, no només el tram entre UAB i 22@”.

L’alcalde també ha respost al president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, que reproduïa a Twitter la posició de l’entitat en el debat de les infraestructures ferroviàries: “Estem valorant diverses alternatives -deia avui a les planes de Diari de Terrassa-, tenint en compte les futures restriccions en l’accés en vehicle a Barcelona, en aplicació de les zones de baixes emissions. Volem consensuar-les amb FEMvallès i amb Cambra de Comerç de Sabadell perquè és important que tinguem una sola veu”.

“Perquè li quedi clar al PSC – ha respost Ballart-: l’alcalde de Terrassa no signarà mai un manifest de la Cambra de Comerç de Sabadell que no compti amb el suport de la @Cambra de Terrassa. Dit això, compartim plenament la necessitat d’una via fèrria que uneixi directament Terrassa amb la UAB i Barcelona”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Picabaralla a xarxes pel túnel d’Horta
To Top