Publicitat
Mossos en els jutjats de Terrassa
Terrassa

Més de 100 paperines de cocaïna i pastilles contra la disfunció erèctil

El sospitós venia la droga enviant la seva ubicació als clients

Vehicle dels mossos al Palau de Justícia de Terrassa

Aquella tarda de juny passat, un home va ser sorprès a Terrassa per uns mossos quan venia cocaïna, presumptament. Portava dos mòbils que no paraven de sonar. Va acabar detingut, acusat de traficar amb droga des del seu vehicle, que aquell dia havia estacionat a Can Boada. Els mossos van confiscar en aquell operatiu 106 paperines de cocaïna, una mica més de 1.400 euros i alguna cosa més: vuit comprimits per tractar la disfunció erèctil. El sospitós, multireincident, s’enfronta a una petició fiscal de vuit anys de presó i una multa de 5.000 euros.

Segons les investigacions dutes a terme pels Mossos d’Esquadra, l’imputat enviava als seus clients la seva ubicació. El 18 de juny del 2021, a les 19.15 hores, uns mossos de paisà el van veure a Can Boada. Estava repenjat en un vehicle i mostrava una actitud nerviosa i vigilant. Diversos individus entraven en el turisme i sortien de seguida.

Els agents van passar a l’acció i es van acostar al vehicle en el moment en què hi entrava una dona. Van parlar amb ella. Segons fonts policials, la testimoni va reconèixer que havia contactat amb el conductor per comprar-li droga i que el venedor li havia enviat la seva ubicació. Els dos mòbils del sospitós sonaven una vegada i una altra.

Escorcoll

Els policies van escorcollar el vehicle. Van veure una bossa negra davant del canvi de marxes. Dins de la bossa hi havia 106 paperines de cocaïna: 53 embolcalls de plàstic i altres 53 de paper d’alumini. I un blíster amb vuit comprimits de sildenafil, un fàrmac utilitzat per tractar la disfunció erèctil i la hipertensió arterial pulmonar. Els mossos van confiscar també una agenda, unes tisores i dos telèfons mòbils. I 1.402,20 euros en metàl·lic “procedents de la venda d’estupefaents”.

Això fa constar el Ministeri Fiscal en el seu escrit d’acusació, que atribueix a l’encausat la comissió d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) en la seva modalitat de substàncies “que causen greu mal a la salut”, i reclama que sigui condemnat a vuit anys de presó i a pagar 5.000 euros d’indemnització. El fiscal proposa que el reu compleixi quatre anys de presó efectiva i vegi substituïda la resta de la pena per l’expulsió de territori nacional durant deu anys. L’imputat va ingressar a la presó el 20 de juny.

L’acusat, de 41 anys i veí de Terrassa, és d’origen dominicà i i tenia un full d’antecedents penals voluminós: va ser condemnat en el 2015 per tràfic de drogues, i en el 2016 pel mateix. I en el 2017 un altre cop. L’Audiència Provincial té previst jutjar-lo el proper 21 de març

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 100 paperines de cocaïna i pastilles contra la disfunció erèctil
To Top