Publicitat
Terrassa

Terrassa tornarà a ser seu de la Mobile Week

Se celebrarà entre el 26 i el 28 d’abril

La ciutat tornarà a acollir enguany la Mobile Week. La iniciativa, vinculada al Mobile World Congress, se celebrarà entre el dimarts 26 i el dijous 28 d’abril amb un ampli programa de conferències i activitats.

Per segon any consecutiu, la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha escollit Terrassa per acollir diferents activitats de la Mobile Week, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’abril, i que comptarà amb un conjunt de propostes que inclouran conferències i activitats a l’entorn de tres grans temàtiques: Drets i responsabilitats digitals; habilitats professionals digitals i el paper de l’educació; i finalment, Construir el futur: Cultura i creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals.

L’organització ha escollit Terrassa com a una de les seus de la Mobile Week en ser un important pol de recerca i innovació, a més d’acollir el segon campus universitari urbà mes gran de Catalunya amb prop de 10.000 estudiants. La ciutat disposa també d’un gran nombre d’empreses capdavanteres que treballen amb sectors i clústers estratègics d’alta tecnologia com l’audiovisual, l’òptica i la fotònica, les industries sanitàries, així com els àmbits tèxtils tècnics o les industries de la sostenibilitat i tecnologies ecològiques, entre d’altres.

Per a la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, que Terrassa torni a ser seu d’aquest esdeveniment demostra “el potencial de la ciutat, no només per atraure talent, sinó també de ser capdavanters a l’hora d’exportar coneixement estretament vinculat al teixit empresarial i educatiu de la ciutat. De nou, Terrassa torna aparèixer al mapa com a capital de la innovació tecnològica i empresarial».

L’Ajuntament de Terrassa, a través dels Serveis d’Innovació i Universitats, està treballant el programa d’activitats del Mobile Week en col·laboració amb les diferents escoles del Campus universitari, els agents econòmics i el teixit productiu de la ciutat amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió que ajudin a desenvolupar un esperit crític sobre l’impacte de la tecnologia en la societat.

Mobile World Capital

Pel regidor d’Universitats i Innovació, Pep Forn, acollir de nou les activitats del Mobile Week suposa “una nova oportunitat per fer arribar l’esperit i el coneixement de la Mobile World Capital a la ciutadania i projectar la ciutat de Terrassa, les seves empreses i teixit productiu, la Universitat i els seus centres de recerca a l’exterior. A més, aquesta cita ens permet també continuar treballant conjuntament amb tot l’ecosistema innovador del territori i els seus agents, l’entorn acadèmic i de coneixement i el teixit empresarial per situar la ciutadania al centre de les nostres activitats”.

El programa d’activitats de la Mobile Week a Terrassa es durà a terme en format híbrid, presencial i virtual, amb propostes destinades a tot tipus de públic, des de nens i fins a persones grans. La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global.

Promoguda pel Ministeri d’Assumptes Economics i Transformacio Digital, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona i GSMA, MWCapital també compta amb el suport de Telefònica, Orange, Vodafone, CaixaBank i Dammcom a partners corporatius i membres del seu Patronat. Una de les principals àrees d’activitat de la Fundació es la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la societat, essent la Mobile Week una de les iniciatives en aquest àmbit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top