Publicitat
Robatori al Mercadona del Roc Blanc Terrassa Nebridi Aróztegui (4)
Terrassa

Investiguen una explosió al supermercat assaltat a Terrassa

Segueixen les indagacions per l’espectacular robatori al Roc Blanc

Operaris durant la reparació de la porta rebentada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

“Em va despertar un baluern tremend, un soroll fort i sec, com una explosió”. Això rememora avui dimarts una veïna del Roc Blanc. Viu molt a prop del supermercat de la cadena Mercadona assaltat dilluns de matinada per una banda de lladres. Tot apunta al fet que els delinqüents van volar la porta de seguretat que dona a l’exterior, al carrer de Bailén. Anaven buscant una caixa forta. I la van trobar.

No podia ser un cop improvisat. La banda segurament havia visitat l’establiment unes quantes vegades i va inspeccionar les possibilitat de fugida. Era fàcil escapar d’allà: el supermercat està situat a uns pocs metres de la carretera d’Olesa i la C-58. Aquest dilluns passat, poc després de les 3 hores, els delinqüents van rebentar la porta de seguretat, situada just al costat de l’entrada a l’establiment. Unes hores després una brigada d’operaris tractava de reparar la trencadissa.

En l’aparcament es veien trossos d’alumini i la porta malparada. I també la caixa forçada. Un grup especial de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra investiga l’espectacular robatori amb força i la seva possible relació amb fets similars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Investiguen una explosió al supermercat assaltat a Terrassa
To Top