Publicitat
Terrassa

Neva a Terrassa

Els primers flocs de neu de l’any han caigut al centre de Terrassa i especialment als barris més elevats de la ciutat

Primers flocs de neu al centre de Terrassa / Nebridi Aróztegui

Les primeres nevades ja han caigut sobre Terrassa, i al mes d’abril. Als barris elevats de Terrassa, concretament a les Arenes i a la Cogullada, ja s’ha percebut els primers flocs de neu, tot i que no han arribat a agafar al terra. A alguns punts d’aquests barris, com al camp de futbol del San Cristòbal, les nevades, tot i que lleus, no han passat desapercebudes. Al centre de Terrassa també s’han percebut uns lleus flocs de neu. A simple vista, però, no sembla que les nevades hagin arribat a la Mola o almenys no han quallat, ja que en aquests moments el cim no està cobert per una capa blanca.

Víctor Pérez, terrassenc veí de la Cogullada, ens envia un vídeo del principi de la nevada al seu barri, d’aquest matí.

Les lleus nevades han durat poca estona, però és possible que durant tot aquest matí i migdia es presentin pluges d’aiguaneu, o que torni a nevar. Per aquest motiu, Jordi Ballart, l’alcalde de Terrassa, ja va activar aquest dissabte al vespre el pla d’emergència municipal davant la possibilitat de nevades i glaçades, especialment als barris i punts més elevats de la ciutat (districte 5 i 6) durant el matí i migdia d’aquest diumenge.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top