Publicitat
Terrassa

Gran pluja de calamarsa a Terrassa el dia de Sant Jordi

La intensa pluja ha durat quatre minuts i ha omplert els carrers d’una blanca calamarsa

Aquest dissabte, dia de Sant Jordi, el temps és imprevisible. Si bé el dia ha començat amb el cel ennuvolat, uns minuts abans deles 12 hores ha caigut una forta pluja de calamarsa que ha omplert els carrers. La intensa pluja, però, ja ha parat després de quatre minuts. Davant les condicions meterològiques imprevisibles, l’Ajuntament de Terrassa ha anunciat que les parades de llibres i roses al carrer poden prorrogar-se fins diumenge.

Carrer Galileu

Camp de futbol de Can Boada

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top