Publicitat
accident bus
Terrassa

Dos ferits en xocar un turisme amb un autobús a Terrassa

Accident a la avinguda de les Glòries Catalanes

Imatge de l'estat en què va quedar el turisme / JORDI DELGADO

Dues persones han resultat ferides aquest dimecres a Terrassa en un accident de trànsit entre un turisme i un autobús de Tmesa.

L’accident ha tingut lloc al migdia a la confluència del carrer del Guadalquivir amb l’avinguda de les Glòries Catalanes. A les 12.03, Tmesa ha informat la Policia Municipal. Segons les primeres informacions policials, l’automòbil ha impactat contra la part posterior de l’autobús, un vehicle articulat de la línia 8. Segons els ocupants del turisme, l’autobús ha envaït el carril de la rotonda per on circulava el cotxe i l’ha colpejat amb el mòdul posterior.

El conductor del cotxe i el seu acompanyant han patit lesions, en principi de caràcter lleu, i han estat assistits per personal sanitari. Tres patrulles de la Policia Municipal han acudit a la zona. També s’hi ha presentat una dotació de Bombers de la Generalitat que no hi ha intervingut. Els policies han elaborat l’informe i han regulat el trànsit, que ha recuperat la normalitat a les 12.4o.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos ferits en xocar un turisme amb un autobús a Terrassa
To Top