Publicitat
Terrassa

Terrassa tornarà a omplir-se de colors amb un nou festival Holi

Serà el 15 de maig al Parc de Vallparadís

Una edició anterior del festival

El grup de batucada Terrassamba recupera enguany el seu festival Holi, que no se celebrava des d’abans de l’arribada de la pandèmia de la Covid-19. El Torrent de la Font d’en Sagrera, el Parc de Vallparadís, tornarà a omplir-se de colors el pròxim 15 de maig.

La celebració, una festivitat primaveral celebrada originalment per hindús, sikhs i altres, tindrà lloc a Terrassa entre les 10 i les 15 hores amb tres tirades de pigments de colors: a les 11.30 hores, a les 13 hores i a les 14.30 hores. Al llarg de la jornada, els assistents podran gaudir també de diverses actuacions de dansa polinèsia, oriental, Bollywood, tribals i índies.

L’organització ha habilitat un punt de venda anticipada de pigments de set colors diferents al local de l’associació de veïns de Les Arenes (carrer de Juan XXIII 44-46) de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, i dissabtes, de 10 a 14 hores.

Terrassamba organitza aquest festival des del 2015. L’última edició va ser el 2019. La pandèmia no ha permès celebrar-lo ni el 2020 ni el 2021.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa tornarà a omplir-se de colors amb un nou festival Holi
To Top