Publicitat
Robatori Cucuna
Terrassa

Robatori en una botiga de nens de Terrassa

El lladre es va endur la caixa registradora

El delinqüent va destrossar la porta de vidre de la botiga a les 16.15 hores

Els Mossos d’Esquadra investiguen un altre robatori amb força perpetrat a Terrassa. Divendres passat, un delinqüent va destrossar la porta de vidre de Cucuna, una botiga d’articles per a infants situada al carrer de l’Església, va accedir al local i es va endur la caixa registradora.

Aquesta vegada no va ser un assalt nocturn. El lladre va actuar a plena llum del dia, a les 16.15 hores. Va rebentar el vidre de la porta amb un objecte contundent, va accedir a l’establiment, va tirar a terra un ordinador i va arrencar la caixa registradora.

Amb el calaix a la a la mà el van veure córrer després per diversos carrers del Centre. Era un individu bru, d’alçada mitjana, que vestia una dessuadora lila i texans, segons testimonis. Pel que sembla, es tracta d’un lladre amb uns quants antecedents, alguns d’ells violents.

Aquest dilluns de matinada ha estat assaltada l’oficina d’una empresa de construccions situada a la carretera d’Olesa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Robatori en una botiga de nens de Terrassa
To Top