Publicitat
Terrassa

El Consell Comarcal busca oferir alternatives per a una mobilitat sostenible a l’N-150

La institució ha posat en marxa un estudi per poder executar un Pla d’actuació de mobilitat coordinat amb els ajuntaments de Sabadell i Terrassa i la Generalitat

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marca un estudi de mobilitat sostenible a l’entorn de la N-150 a la confluència dels municipis de Sabadell i Terrassa, amb el suport de la Diputació de Barcelona. En concret, s’està fent l’Estudi de mobilitat sostenible de l’entorn urbà de la seu del Consell Comarcal, que es completa amb el Pla de desplaçaments d’empresa de la seu del Consell i Mercavallès.

La intenció és analitzar la seguretat viària, la facilitat d’accés, l’elevat nombre de desplaçaments, les mancances de transport públic i la sostenibilitat d’aquest sistema i recopilar les dades necessàries per poder executar un Pla d’actuació de mobilitat, coordinadament amb els ajuntaments de Sabadell i Terrassa i la Generalitat de Catalunya. El repte és establir un nou model de mobilitat amb estratègies que puguin donar resposta a problemàtiques concretes i presentar alternatives viables per reduir l’ús del vehicle privat motoritzat.

Com a primers treballs s’ha realitzat la identificació d’agents de l’entorn i s’han anat realitzant reunions individuals amb cadascun d’ells per recopilar informació de les diverses problemàtiques. Alguns dels agents han mantingut converses i treballs bilaterals per aprofundir alguns interessos comuns en aquesta matèria.

El projecte entra ara en una nova fase de recollida d’informació detallada, per a la qual s’han elaborat diferents enquestes, adreçades a les persones de la zona amb desplaçaments obligats amb elevada freqüència: el personal del Consell, les empreses de Mercavallès, el veïnat i altres entitats i centres educatius amb la seu ubicada a l’entorn de la N-150.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top