Publicitat
Terrassa

Desconvocada la vaga de bus de Tmesa

La plantilla de Tmesa i l’empresa han tancat un preacord sobre el conveni

El bus no anirà a la vaga la pròxima setmana. Les aturades del transport públic anunciades per aquest dilluns, dimecres i divendres a Terrassa han quedat desconvocades després d’una maratoniana negociació que es va tancar divendres a la nit amb preacord.

La plantilla de Tmesa i l’empresa han acordat signar un conveni per a quatre anualitats (2020-2023) que incorpora un paquet de millores socials. El detall del preacord es coneixerà dilluns, després de l’assemblea convocada on els treballadors votaran si ratifiquen el pacte.

La vaga convocada per la plantilla de Tmesa preveia aturades en les hores punta de matí i tarda de dilluns, dimarts i divendres de la pròxima setmana. El preacord ja a estat notificat a l’autoritat laboral, la vaga queda desconvocada i el servei d’autobusos funcionà amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top