Publicitat
Terrassa

Plouen colors al Holi Terrassa 2022

El matí d’aquest diumenge el Parc de Vallparadís s’ha omplert de pigment després de dos anys d’aturada

Terrassa ha recuperat l'acolorida tradició sense restriccions al Parc de Vallparadís / Arnau Alcalà

Els ciutadans del nostre municipi ja tenien ganes d’omplir-se de color amb la recuperació d’una tradició d’allò més primaveral i festiva: el Holi. Tant se val si blau, vermell, rosa, verd o taronja, l’important era llençar pigment a l’aire i cobrir-se tot el cos amb ell, al ritme de la música. Famílies, grups d’amics i petits i grans s’han unit a la tradició celebrada originalment per hindús i sikhs, que no es duia a terme a Terrassa des del 2019.

Arnau Alcalà

La pandèmia havia aturat la celebració, però enguany el grup de batucada Terrassamba ha recuperat el festival més viu que mai. Les tres tirades de pigment han estat a les 11.30 hores, a les 13 hores i a les 14.30 hores al Torrent de la Font d’en Sagrera, al Parc de Vallparadís. Al llarg de la jornada, els assistents també han pogut gaudir de diverses actuacions de dansa polinèsia, oriental, Bollywood, tribals i índies.

Arnau Alcalà

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top