Publicitat
Terrassa

Un incendi interromp la circulació de Renfe entre Terrassa i Sabadell

La presència de fum ha obligat a desallotjar l’estació de Sabadell Centre. Per ara, la circulació de trens segueix tallada

Aquest diumenge a la tarda s’ha declarat un incendi a l‘estació de Renfe Sabadell Centre, que ha obligat a desallotjar-la per la presència de fum. S’ha activat l’alerta Ferrocat durant una hora i s’ha hagut d‘interrompre la circulació de trens entre Sabadell Sud i Terrassa.

Els Bombers de la Generalitat segueixen treballant en l’extinció de l’incendi, provocat per una avaria mecànica en els frens d’un tren sense servei de passatgers. El cos de bombers han activat sis dotacions per ventilar el fum que sortia de l’interior de l’estació. Han informat, a més, que no hi ha cap ferit. Per ara, la circulació de Rodalies R4 entre Sabadell i Terrassa segueix tallada fins a nou avís.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top