Publicitat
Terrassa

El Banc de Sang de Terrassa uneix forces amb el Club Egara

Organitzen una campanya de donació la setmana del 13 al 18 de juny

El Club Egara engega junt amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa una nova campanya de donació de sang amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang, que es celebra cada 14 de juny arreu del món.

Sota l’eslògan “Quan donem també guanyem! #totsjuntsitantquepodem” s’anima els socis, familiars i amics del club, i a
tots els terrassencs a demanar hora al web donarsang.gencat.cat/clubegara durant la setmana del 13 al 18 de juny i “anar de manera individual, però amb esperit d’equip” al Banc de Sang de Terrassa (Plaça Dr. Robert, 5).

Des del mes de maig el Banc de Sang de Terrassa ha ampliat l’horari d’atenció. Ara és de dilluns a divendres de 9 a 20 hores i dissabte al matí, de 9 a 14:30 hores.

Aquest any el Banc de Sang ha anomenat el Dia Mundial del Donant de Sang com a “14J – Dia de la #GeneracióD persones més boniques del món”. “La Generació D (D de donant) no va marcada per l’any de naixement, a diferència de les generacions X, Z o Y, sinó que un tria formar-ne part. És una generació de persones compromeses, generoses i altruistes de totes les edats”, expliquen des del Banc de Sang, que recorda que a Catalunya calen entre 800 i 1000 donacions diàries per cobrir les necessitats dels hospitals, i que els donants que tinguin entre 18 i 40 anys, poden aprofitar la donació i inscriure’s també com a potencials donants de medul·la òssia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top