Publicitat
Eva Candela
Terrassa

El PSC diu que el govern ha completat un 9’8% d’actuacions en 3 anys

La candidata Eva Candela acusa l’executiu municipal d'”ineficàcia, ineficiència, i manca d’autoexigència”

Eva Candela, candidata a l'alcaldia pel PSC / Nebridi Aróztegui

El govern municipal ha executat el 9,8% de les 825 actuacions que s’inclouen a les 163 línies d’actuació que configuren el Programa de Govern 2019-2023, afirma el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).  En el tercer any de mandat, el Govern que encapçala Jordi Ballart “encara té pendent per completar el 90,1% del conjunt de les actuacions”, afirmen.

El PSC considera que aquest balanç “és la mostra de la falta de rumb i d’estratègia que hi ha a l’Ajuntament de Terrassa des de que governen Tot per Terrassa i ERC”. La candidata socialista a l’alcaldia, Eva Candela, lamenta la “ineficàcia, ineficiència, i manca d’autoexigència del govern municipal, que no només no és capaç de donar resposta als problemes de la ciutat, sinó que tampoc executa allò a que s’ha compromès”.

Quan ja s’han complert tres quartes part del mandat, el principal partit de l’oposició valora de forma molt negativa l’actuació del govern. “Hem perdut tres anys. Hem deixat escapar oportunitats i l’Ajuntament no ha generat cap projecte de futur que hagi estat capaç d’il·lusionar a la ciutadania”, considera Candela.

Els socialistes critiquen que l’alcalde Jordi Ballart està “més pendent de les fotos i de les seves xarxes socials que de treballar i governar la ciutat” i afirmen que la pandèmia del coronavirus no hauria de servir com a excusa per no tirar endavant projectes per la ciutat, sinó que tot al contrari, hauria de ser un revulsiu com està sent a altres ciutats del voltant, més tenint en compte que l’Ajuntament disposa del pressupost més alt des de la recuperació de la democràcia.

La candidata socialista creu que “la manca d’autocrítica i la autocomplaença de Tot per Terrassa i ERC” no ajuda a resoldre aquesta situació: “Fa un mes les portaveus dels grups del Govern van fer un balanç triomfalista de les actuacions del Programa de Govern, però la realitat és que a falta d’un any per acabar el mandat, no han completat ni el 10%”, conclou Eva Candela, per a qui que “cal un canvi de rumb i de lideratges al govern municipal”.

El conjunt de les dades d’execució del Programa de Govern es pot consultar a https://pressupostos.terrassa.cat/planes/pam/2019/tabla/status/

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El PSC diu que el govern ha completat un 9’8% d’actuacions en 3 anys
To Top