Publicitat
Incendi contenidors
Terrassa

Més de 100 trucades a emergències a Terrassa durant la revetlla

A la ciutat no es va registrar cap incident greu

Incendi de contenidors a l'avinguda de Josep Tarradellas aquesta nit passada

El sistema 112 ha rebut 107 trucades des de Terrassa durant la revetlla de Sant Joan, una xifra que situa la ciutat en el número vuit en el llistat de municipis catalans amb més alertes. A Terrassa, però, no es va registrar cap incident de gravetat, segons els serveis d’emergències. Les sortides de Bombers, una vintena entre les 20 hores d’aquest dijous i les 8 hores d’aquest divendres, s’han degut sobretot a incendis de matolls i contenidors.

Es van cremar recipients de recollida de residus a l’avinguda de Josep Tarradellas, al carrer de la Pineda o al passeig del Vint-i-dos de Juliol. També es van declarar diversos focs en contenidors de Ca n’Aurell, als voltants dels carrers d’Arquimedes, de Galileu i de Martí Díez, i al carrer del Sindicat.

SEM

Els focs de vegetació van ser continuats: a l’avinguda de Béjar, al carrer de la Rioja, a la ronda de Ponent, al carrer del Guadalquivir i el de Sant Mateu. També al carrer de Joaquín Costa i a la B-40. El SEM va rebre 736 avisos al Vallès Occidental.

Revetlla de fogueres i petards

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 100 trucades a emergències a Terrassa durant la revetlla
To Top