Publicitat
Terrassa

Detingut un grafiter a Terrassa

El sospitós va ser arrestat per agressió a un agent

Agent de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal va detenir aquest diumenge a Terrassa un individu per agredir un agent que el va aturar després d’una persecució iniciada al barri de Pere Parres. El sospitós portava esprais per fer grafitis, a més de marihuana i haixix.

Poc abans de les 2 hores, una dotació policial que patrullava per la plaça de Cirici i Pellicer va veure com dos individus sortien corrent en observar la presència dels guàrdies, que van començar una persecució.

Resistència

Un dels sospitosos va escapar, però la Policia Municipal va aconseguir aturar el segon individu. Aquest va acabar detingut per atemptat a l’autoritat, resistència i desobediència. Segons la policia, va oferir resistència activa contra un agent.

En l’escorcoll, els guàrdies li van trobar esprais dels utilitzats per fer grafitis i petites quantitats de haixix i marihuana. L’identificat va ser denunciat per tinença de drogues.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut un grafiter a Terrassa
To Top