Publicitat
Plaça de Ca N'Anglada Parròquia de San Cristobal Iglesia Església de Sant Cristòfol
Cultura i Espectacles

El Corralito repensa els valors, els mites i els rituals

L’entitat engega una cicle de debats amb Marc Sampere-Moya, María García Ruíz i Andrea Soto Calderón

Les primeres activitats es faran al teatre de la parròquia de Ca N'Anglada

El Corralito, Centre de Creació Artística de Terrassa, engega el cicle de comissariat “Rituals. La nit mística” a cura de Cecília Coca Peña, David Corral Lamelas i Albert Garcia Baltanas, en el marc de Terrassa Comissiariat d’Arts Visuals del servei municipal de Cultura. El cicle té com a objectiu que es repensin conceptes com la comunitat, la mística o el territori i els imaginaris associats a aquests. Durant l’any, hi haurà intervencions de Marc Sempre-Moya, María García Ruiz i Andrea Soto Calderón.

Les primeres activitats seran els propers 1, 2 i 3 de juliol, dins de la Festa Major de Terrassa, amb l’artista Marc Sempere-Moya, un artista multidisciplinari format en els camps de la filosofia, la música, el cinema i les arts escèniques. Recentment, ha estrenat als cinemes “Canto Cósmico. Niño de Elche”, un llargmetratge que ha dirigit al costat de Leire Apellaniz. La seva trajectòria vital i artística sempre ha estat marcada per la cerca del comú.

El cicle arrencarà amb un primer bloc amb dues pel·lícules al teatre de la parròquia de Ca N’Anglada que donaran peu a tematitzar sobre política, tradició i art. A cada film seguirà un debat amb el públic assistent i una persona de la ciutat vinculada amb el tema en concret. L’últim dia, el diumenge, l’artista organitzarà una paella-ritual per a totes les assistents a les activitats.

Les projeccions de cinema són “Squat. La ville est à nous!” (dia 1 de juliol, 18 hores), de Christophe Coello, que parla de l’ocupació d’edificis en plena bombolla immobiliària; “Ball del vetlatori”, de Sempere-Moya, que fa referència a un ritual que se celebrava quan moria un nen (2 de juliol, a les 17 hores) i “Canto Cósmico. Niño de Elche” (2 de juliol a les 19.30 hores), que evoca la vida i or d’un dels artistes de flamenc més polèmics dels últims anys, Niño de Elche. El diumenge (3 de juliol) a les 12 hores, Marc Sampere-Moya generarà una paella-ritual per a tots els assistents del cicle d’accions realitzades en aquests dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Corralito repensa els valors, els mites i els rituals
To Top