Publicitat
Terrassa

Més de 100 tècnics de laboratoris en el primer LabDay a l’Eseiaat de la UPC

La jornada de treball tindrà lloc el 30 de juny i reunirà un centenar de professionals

El Factory Lab, laboratori de fabricació additiva, un dels 160 laboratoris de la UPC a Terrassa

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) ha organitzat el primer LabDay al que participaran 106 tècnics dels laboratoris dels 9 campus amb què compta la UPC. La jornada tindrà lloc el dia 30 de juny amb una agenda dissenyada per què els participants coneguin els laboratoris de la UPC a Terrassa i comparteixin experiències professionals i bones pràctiques.

En paraules del cap de laboratoris de la UPC a Terrassa, Daniel Guerrero, organitzador d’aquesta iniciativa pionera “l’objectiu d’aquesta jornada és facilitar un espai de trobada on els professionals de la UPC que treballen als laboratoris coneguin la realitat d’altres escoles i facultats de la UPC, i puguin compartir experiències, de manera que es generin sinèrgies positives. Aquest és el primer any que ho fem i a partir d’ara es realitzarà de manera itinerant a cadascun dels 9 campus de la nostra universitat”, explica Guerrero.

El cap de laboratoris afegeix que “la tasca d’aquests professionals és cabdal. Hem de tenir en compte que per la naturalesa dels nostres àmbits de coneixement, la UPC és, probablement, la universitat amb més activitat experimental que requereix en la formació dels seus estudiants. Per tant, la tasca del tècnic de laboratori esdevé fonamental.”

El programa d’activitats inclou una visita guiada a alguns dels laboratoris de la UPC a Terrassa, l’únic campus de la UPC que compta amb aquest tipus d’instal·lacions per a la recerca i la docència de tots els àmbits de l’enginyeria i de l’òptica: més de 160 laboratoris de les àrees química, elèctrica, electrònica, robòtica, tèxtil, medi ambient, mecànica, telecomunicacions, aeroespacial, fabricació additiva, disseny industrial, enginyeria aeroespacial i òptica i optometria.

A la UPC treballen un total 170 tècnics i tècniques de laboratori, que distribueixen la seva activitat de suport a la docència i la recerca en prop de 500 laboratoris ubicats als campus de Barcelona Diagonal Sud, Diagonal Nord i Diagonal Besós, Baix Llobregat (Castelldefels), Manresa, Nàutica, Sant Cugat, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 100 tècnics de laboratoris en el primer LabDay a l’Eseiaat de la UPC
To Top