Publicitat
Terrassa

200 professionals internacionals de l’enginyeria de projectes se citen a l’Eseiaat

L’escola terrassenca de la UPC acull el XXVI Congrés Internacional de Direcció d’Enginyeria de Projectes (CIDIP2022)

200 professionals, investigadors i experts procedents d’América i Europa es trobaran entre el 5 i el 8 de juliol a les instal·lacions de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) per participar del XXVI Congrés CIDIP2022 de Direcció d’Enginyeria de Projectes. Els congressistes abordaran el futur d’aquesta disciplina de l’enginyeria i es centraran en la direcció de projectes, en la influència de les TIC, el lideratge d’equips, l’eficiència energètica, la creació d’empreses, la millora del rendiment en els equips de treball i l’aplicació de la flexibilitat a l’hora d’encetar un projecte d’enginyeria.

L’enginyeria de projectes és una disciplina central en qualsevol àmbit productiu o de serveis. Els professionals que s’hi dediquen calculen, dissenyen, planifiquen, defineixen totes les accions, el recursos, el calendari i el perfil laboral de l’equip que executa qualsevol projecte.

Al congrés participaran algunes de les figures més destacades en aquesta àrea de l’enginyeria, com ara el l’holandès Gilbert Silvius, considerat líder en el camp de la sostenibilitat; l’anglès Tom Taylor, un dels autors més prolífics sobre projectes d’enginyeria, editor de la revista Dashot Publicatgions i fundador de l’empresa Buro Four; la nordamericana Giselle Timerman, formadora de líders, en especial dones, i gestora de canvis cap a entorns de treball saludables; o la professora de la UPC Cristina Corchero, fundadora de l’empresa Spin-off Bamboo Energy i experta en eficiència energètica.

Tal i com explica el director del CIDIP 2022, professor i investigador de la UPC, Lluc Canals, “hem apostat per fomentar el debat i la discussió tècnica i científica”. “Les TIC i el seu impacte en la gestió de projectes tindran un paper rellevant i en aquest sentit la taula rodona del dia 5 serà molt interessant. El lideratge, les dificultats per crear start-ups o la gestió de la innovació són altres dels temes centrals que abordarem”, afirma Canals.

Al CIDIP 2022 s’han presentat 264 ponències, totes indexades a SCOPUS, la major base dades bibliogràfiques de contingut científic revistat per parells. Igualment, la prestigiosa revista d’enginyeria DYNA, publicarà les comunicacions més destacades en la base de dades JCR.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
200 professionals internacionals de l’enginyeria de projectes se citen a l’Eseiaat
To Top