Publicitat
Terrassa

Foc al Mercat de la Independència

Cap persona va resultar ferida

La Policia Municipal va intervenir dissabte, juntament amb Bombers, en un incendi a l’interior del Mercat de la Independència. La intervenció va tenir lloc a les 2.33 hores, quan es va rebre l’alerta que s’havia activat l’alarma d’incendi de l’edifici.

Un cop al  lloc, els agents van comprovar que l’incendi era positiu i van tallar el carrer del Peix, desallotjant la terrassa d’un establiment per facilitar la intervenció dels efectius de Bombers. Un cop finalitzada l’actuació, Bombers va comprovar que el foc s’havia originat en una de les parades, afectant totalment la cuina d’aquesta. No hi va haver cap persona ferida ni van resultar afectades la resta de parades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Foc al Mercat de la Independència
To Top