Publicitat
Terrassa

Música, cultura popular i degustacions a la festa major de Ca n’Anglada

El barri enceta dijous les seves celebracions

Una edició anterior de la festa major de Ca n'Anglada / Arxiu

L’estiu és sinònim de festes majors. A Terrassa, la festa gran s’acomiada aquest dimecres amb cinc castells de foc simultanis llançats de diversos punts del municipi. Aquells que s’hagin quedat amb ganes de més festa, però, estan de sort. Aquest cap de setmana diversos barris de la ciutat celebren les seves festes majors i el primer en començar és el de Ca n’Anglada, que inicia les activitats aquest mateix dijous.

Ho farà amb “El Encantador de Cuentos”, un espectacle recomanat per a families amb infants a partir de 4 anys que durà a terme a partir de les 16 hores Ruben Martinez Santana a la biblioteca del districte 2. L’aforament és limitat i per assistir-hi cal inscriure-s’hi enviant un correu a bd2@terrassa.cat o be trucant al telèfon 93 786 91 62.

Divendres serà el dia dedicat a la cultura popular. A les 19.30 hores la Masia de Ca n’Anglada serà el punt d’inici d’una cercavila en què participaran Diables de Sant Pere Nord, Dracs i Bruixes de Can Boada, el Grup Batucada Som Maurina, Diables de la Maurina, Pantaleó, el Drac de Ca n’Anglada, l’Esplai de Ca n’Anglada, Bastoners de Terrasssa, Diabòlics d’Ègara, Hetay Tuning Estile i els Gegants Bojos.

Plácido Lordan, veí del barri i membre fundador i actiu del Moviment per unes pensions dignes de Terrassa, llegirà el pregó a les 22.30 hores a la plaça de Ca n’Anglada, on posteriorment es durà a terme un espectacle de varietats.

Dissabte hi haurà una degustació gratuïta de migas i una barbacoa popular al carrer de la Mare de Deu dels Socors, 4, a les 14 hores i a les 20 hores, respectivament, i una cursa popular a les 19.30 hores. A les 23 hores es podrà gaudir d’un ball de gala amb l’orquestra Krater a la plaça de Ca n’Anglada.

Diumenge serà el dia fort amb un munt d’activitats entre les quals destaquen una paella tradicional a les 14 hores a la plaça de Ca n’Anglada per cinc euros per persona, l’actuació del grup de pop-rock Satisfires a les 19 hores, i havaneres i rom cremat a les 22 hores a la mateixa plaça. Tancaran la festa la Colla dels Federins Associació de Trabucaires de Terrassa i la Colla de Bandolers de Terrassa a les dotze de la nit.

Com a conseqüència de la Festa Major de Ca n’Anglada, les parades d’autobús del carrer de Sant Damià i el carrer de Sant Cosme de la línia 3 queden anul·lades fins dimarts 12 a les 14 hores. Tmesa recomana dirigir-se a les parades de l’avinguda de Barcelona de les línies 8 i 9.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Música, cultura popular i degustacions a la festa major de Ca n’Anglada
To Top