Publicitat
Terrassa

Ballart denuncia davant dels Mossos l’atac al seu fill a les xarxes

Interior avisa que aquesta “intolerable incitació a l’odi” no quedarà impune

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart / Nebridi Aróztegui

El departament d’Interior intervindrà davant la denúncia que ha fet l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, sobre un missatge d’un usuari d’Instagram que ha preguntat sobre la preferència de matar un policia o el seu “fill cancerígen”. Des d’Interior han promès que aquesta “intolerable incitació a l’odi” no quedarà impune.

Aquest migdia Ballart  ha presentat denuncia  pels fets davant dels Mossos d’Esquadra. L’alcalde ha comptat amb el suport  dels sindicats policials CCOO i SPL, que s’han sumat a l’escrit de denuncia.

Ballart, que té un fill malalt de leucèmia, ha denunciat de matinada al seu compte de Twitter que un usuari d’Instagram ha penjat un missatge en el qual pregunta: “Què preferiríeu, matar un policia o matar el fill cancerígen de l’alcalde?”. “Fa gairebé tres hores que estic contestant missatges a les xarxes socials i acabo de llegir aquesta barbaritat a Instagram. No em puc creure com una ment humana és capaç d’una cosa així. Em podeu criticar tot el que vulgueu, però, per favor, això no. Se’m passen les ganes de tot”, ha exclamat Ballart.

Arran d’aquest missatge, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha mostrat a Twitter el seu suport a Ballart i ha garantit que “aquesta intolerable incitació a la violència i a l’odi no quedarà impune“. “No donarem cap espai per a aquest tipus de delictes tan deplorables”, ha afegit el màxim responsable del departament d’Interior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ballart denuncia davant dels Mossos l’atac al seu fill a les xarxes
To Top