Publicitat
Terrassa

Josep Rull, candidat a presidir el Consell Nacional de Junts

L’advocat terrassenc és l’únic aspirant

L'exconseller Josep Rull / Nebridi Aróztegui

L’advocat terrassenc Josep Rull s‘ha postulat per presidir el Consell Nacional de Junts. Segons ha informat el partit, l’exconseller de Territori és l’únic candidat per encapçalar aquest òrgan de la formació.

D’altra banda, Jordi Monrós i Marcel Padrós es disputen el càrrec de defensor de l’afiliat, mentre que gairebé una trentena de militants aspiren a ser membres del Consell Nacional i una dotzena a formar part de la comissió de garanties.

A partir d’aquest dimecres i fins al 13 de juliol s’obre el període de recollida d’avals per obtenir aquests càrrecs del partit, que es votaran durant el congrés de les ponències polítiques i organitzativa del 15 i 16 de juliol a la Farga de l’Hospitalet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top