Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa estrena urgències amb vistes al parc de Vallparadís

La posada en marxa dels nous espais coincidirà amb la implementació d’un sistema informatiu de l’estat del pacient

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha posat en marxa aquest dimecres les noves dependències del seu servei d’urgències.

Els nous espais compten amb dos punts de triatge, sis consultoris diàfans, una sala d’informació per a pacients i familiars, així com una sala d’espera amb vistes al Parc de Vallparadís,la qual disposa de grans finestrals quepossibiliten l’entrada de llum natural directa, claror i proporcionen amplitud. L’espai ampliat és una superfície de 550 metres quadrats cedida per l’Ajuntament de Terrassa el passat 2017.

Amb el nou espai que va projectar el despatx d’arquitectes terrassencs Darq, “ens vam plantejar aprofitar la proximitat de Vallparadís per fer de la sala d’espera un mirador al parc”, comenten des de l’equip.

La sala d’espera de les noves dependències

“L’esmentada cessió de terreny adjacent al parc de Vallparadís suposarà una millora considerable per als pacients del servei d’urgències de l’HUMT, sense implicar cap pèrdua d’espai públic”, destaquen des de l’entitat

Des de MútuaTerrassa asseguren que les noves dependències, que s’afegeixen a les actuals instal·lacions del servei d’urgències, pretenen consolidar el model d’atenció als pacients segons els nivells de complexitat. En aquest sentit, “la segmentació de pacients per problemes de caire urgent, prevalent, de baixa complexitat i de baixa gravetat potencial, permetrà assolir una atenció sanitària més eficaç i minimitzar el temps d’espera”, diuen.

Actualment, el servei d’urgències de l’HUMT atén unes 120.000 urgències anuals, anuals, amb un ampli ventall de complexitat.

L’exterior de les noves instal·lacions

L’estrena dels nous espais coincidirà amb la implementació d’un sistema informatiu de l’estat del pacient mitjançant un codi de seguiment. A través del web de MútuaTerrassa, els familiars podran conèixer en temps real l’estat d’atenció del pacient: triatge, visita, proves, observació, alta o ingrés hospitalari. L’esmentat sistema complementarà la comunicació existent actualment entre pacient, familiar i professional mèdic i “contribuirà, sens dubte, a disminuir el nivell d’incertesa i permetre una major tranquil·litat dels familiars”, ressalten des de l’entitat.

Els treballs de renovació de tots els espais del servei d’urgències de l’HUMT segueixen ara amb l’adequació de l’antiga sala d’espera amb l’objectiu de guanyar zones d’observació i homogeneïtzar aquests espais amb les noves dependències que entren en servei aquest dimecres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
MútuaTerrassa estrena urgències amb vistes al parc de Vallparadís
To Top