Publicitat
Terrassa

Barris de festa

Ca n’Anglada, Sant Pere Nord i les Martines celebren aquest cap de setmana les seves festes majors. Guadalhorce també organitza una primera activitat

Els Diables de Sant Pere Nord, en una edició anterior de la festa major del seu barri / Arxiu

La finalització de la Festa Major de Terrassa dona pas aquest cap de setmana a les festes majors de diversos barris de la ciutat. Aquest dijous, Ca n’Anglada comença la seva celebració, però no és l’únic barri de Terrassa que estarà de festa. N’hi haurà tres més: Sant Pere Nord, les Martines i Guadalhorce. Hi haurà activitats de tota mena i d’allò més variades: infantils, esportives, música, àpats populars, etc.

Tot i que el gruix de les activitats de la festa major de Guadalhorce no arribarà fins a la setmana vinent, el barri organitza aquest divendres un primer acte, un torneig de bàsquet que es realitzarà a la pista municipal del barri a partir de les 17 hores.

Sant Pere Nord donarà el tret de sortida divendres a les 17.30 hores amb la posada en marxa de la fira d’atraccions, que estarà en funcionament fins dilluns als terrenys del Parc de la República. La plaça del 1r de Maig serà l’epicentre dels actes amb un taller de zumba a les 19.30 hores, el concert d’Efecto Temporal a les 22 hores, una sessió de DJ i una exhibició nocturna de microdrons a les 23 hores, entre altres activitats.

Dissabte hi haurà una exposició de vehicles en miniatura durant tot el dia al Centre Cívic President Macià (també es podrà visitar el diumenge al matí) i una matinal infantil amb esmorzar, una gimcana i contes a la plaça del 1r de Maig. A la tarda hi haurà una melé popular de petanca al Parc de la República, mentre que la plaça del 1r de Maig acollirà activitats variades: sardanes (18 hores); l’actuació musical d’El Xou de la Plaga (19 hores), sevillanes (20 hores) i ball en línia (20.30 hores) a càrrec de Casal Gent Gran SPN; i revetlla i ball amenitzat pels Hits de la Teva Vida (22.30 hores).

Diumenge al matí es durà a terme una pedalada popular i un torneig de futbol. A les 10.30 hores hi haurà un esmorzar popular a la plaça del 1r de Maig i a les 11 hores una cercavila a càrrec dels Diables de Sant Pere Nord. A les 11.30 hores començarà la matinal juvenil amb un concurs de dibuix infantil, animació a càrrec de Set de So i una festa de l’escuma a les 13 hores. De les 11 a les 13 hores la plaça de la Constitució acollirà una exposició d’animals i circuit d’agility.

Els veïns podran gaudir d’una tarda plena d’actuacions a la plaça 1r de Maig amb una jam de percussió, música dels 80 i 90, havaneres i rom cremat i un espectacle de focs dels Diables de Sant Pere Nord a les 22 hores.

Per la seva banda, a les Martines també hi haurà un munt d’activitats, totes elles al carrer Mas de les Alzines. Dissabte al matí (sortida a les 9 hores) s’ha organitzat una caminada a l’ermita de Sant Muç en la qual podran participar les persones que s’hi hagin inscrit prèviament. A la tarda, a partir de les 17.30 hores, hi haurà animació infantil, maquillatge, jocs i màgia còmica per als més petits. A partir de les 20.30 hores els veïns de la urbanització es trobaran per sopar junts acompanyats de la música d’un DJ (cada família haurà de portar menjar per compartir).

Diumenge, les activitats es concentraran al matí. A les 10 hores hi haurà una xocolatada i activitats per a grans i petits com la xarranca, l’arranca-cebes o el joc del mocador. A les 11 hores es durà a terme un miniconcurs de pintura amb el barri de les Martines com a motiu principal i a partir de les 13 hores, un aperitiu i jocs de taula.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Barris de festa
To Top