Publicitat
Terrassa

Els bitllets multiviatge de Rodalies seran gratis fins a final d’any

Pedro Sánchez ha anunciat que el Govern bonificarà el 100% dels abonaments del transport públic que opera Renfe

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimarts durant el debat de política general que el seu executiu crearà dos nous impostos excepcionals i temporals, a les grans energètiques (elèctriques, gasistes i petroleres) i a la banca, i bonificarà el 100% dels bitllets multiviatge de Rodalies de Renfe.

El govern bonificarà el 100% de tots els bitllets de diversos viatges operats per Renfe. La bonificació passarà així del 50% al 100% per a tots els abonaments de Rodalies i mitjana distància des de l’1 de setembre al 31 de desembre d’aquest any. La mesura se suma a la bonificació al metro urbà.

Segons el president espanyol, són mesures en resposta a l’increment de la inflació i permetran recaptar 3.500 milions d’euros l’any, perquè aquest govern “no permetrà que el patiment de molts sigui el benefici d’uns pocs”. Sánchez també ha anunciat que tots els estudiants de més de 16 anys que ja reben una beca, un milió, rebran una beca complementària de 100 euros al mes entre setembre i desembre d’aquest 2022.

El passat mes de maig, Renfe va ampliar en tres freqüències la línia R4 i va allargar el recorregut d’una quarta per dotar el servei de més combois a la nit. A la línia que passa per Terrassa, el tren dels dies feiners sortia de Sant Vicenç de Calders a les 22.08 hores i acabava a Montcada Bifurcació a les 23.51 hores. A partir del 30 de maig, Rodalies va allargar parades fins a Terrassa Estació del Nord. L’horari serà de 22.08 hores a 00.18 hores.

A banda, va incorporar entre setmana la freqüència nocturna Terrassa (23.03 hores) – Martorell (00.26 hores) i en dissabtes i festius la Terrassa (22.33 hores) – Martorell (23.56 hores) i la Martorell (23.04 hores) – Terrassa (00.28 hores).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top