Publicitat
Jordi Ballart alcalde de Terrassa Nebridi Aróztegui (12)
Terrassa

Oficial: Ballart serà candidat a l’alcaldia de Terrassa

La militància de Tot per Terrassa ratifica l’alcaldable amb el 100% dels vots

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa i president de TxT / NEBRIDI ARÓZTEGUI

No hi ha hagut escletxes per a la sorpresa. La militància de Tot per Terrassa (TxT) ha ratificat aquest divendres Jordi Ballart com a candidat de la formació a l’alcaldia en les eleccions de l’any que ve. Ho ha fet en la culminació del procés de primàries que va començar dilluns de manera telemàtica i ha acabat aquest divendres amb les votacions presencials a la seva seu, al carrer de Galileu.

Ballart ha obtingut el 100% dels vots favorables, un resultat aclaparador, com destaca TxT, “per consolidar un nou projecte de ciutat iniciat ara fa tres anys”, quan, el maig del 2019, TxT va guanyar les eleccions amb un partit fundat feia uns mesos. El 75% dels afiliats de la formació han exercit el seu dret a vot i han donat suport a la continuïtat de Ballart. El ja candidat oficial ha afirmat que havia pres la decisió de continuar “després d’una reflexió personal” degut a la seva situació familiar (un dels seus fills lluita contra un càncer), però es va convèncer que el projecte de TxT “encara té molt per aportar a la ciutat”. Ell, per descomptat, estava engrescat amb la idea “de seguir liderant-lo”.

Jordi Ballart alcalde de Terrassa Nebridi Aróztegui (24)

Jordi Ballart, en una entrevista amb Diari de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Les eleccions municipals, previstes per al 28 de maig del 2023, seran molt importants, segons el líder de TxT, ja que poden permetre “consolidar un nou projecte de ciutat iniciat fa tres anys”.

Inclusiva

Ballart ha subratllat el valor d’una formació política, la que presideix, “que no depèn de decisions preses en despatxos de Madrid o de Barcelona” i que treballa “a la ciutat i per a la ciutat” aglutinant “persones de diferents sensibilitats i molt vinculades a la vida asociativa terrassenca”. En el que portem de mandat, s’han desplegat “moltes i innovadores iniciatives” pera aconseguir una Terrassa “cada dia més equitativa, inclusiva, feminista, justa, solidària, animalista, emprenedora i sostenible”, tot i les dificultats provocades per la crisi sanitària del coronavirus.

“Estem orgulloses i orgullosos de la nostra feina, de tants projectes importants per la ciutat que s’han desencallat després d’anys i anys sense èxit, i de canvis que hem aportat a la ciutat en maneres de fer”, diu l’alcaldable. Però “queda molt per fer” i Tot per Terrassa és “un projecte necessari”, ha remarcat el candidat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Oficial: Ballart serà candidat a l’alcaldia de Terrassa
To Top