Publicitat
Terrassa

Isaac Albert i Núria Marín, alcaldes accidentals

Jordi Ballart serà substituït només dues setmanes

Com acostuma a ser habitual, aquest mes d’agost Terrassa tindrà alguns alcaldes accidentals que supliran Jordi Ballart durant alguns dies. El primer edil ha signat aquesta setmana un decret nomenant els regidors que el substituiran durant el mes d’agost, amb motiu de les vacances d’estiu.

Enguany, aquestes alcaldies accidentals es donaran només durant la segona quinzena d’agost. Durant els primers quinze dies, Ballart seguirà exercint el seu càrrec amb normalitat. Els canvi es produiran la setmana del 15 al 21 d’agost, i del 22 al 28 d’agost.

En la primera d’aquestes dues setmanes l’alcaldia accidental recaurà en el primer tinent d’alcalde, el republicà Isaac Albert. En la segona, l’alcaldessa accidental serà la segona tinenta d’alcalde, Núria Marín, de Tot per Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Isaac Albert i Núria Marín, alcaldes accidentals
To Top