Publicitat
Terrassa

La zona blava serà gratuïta a Terrassa fins al 28 d’agost

L’aparcament de pagament tornarà a estar operatiu a partir del 29 d’agost

Fins el dilluns 29 d'agost no caldrà pagar per estacionar a la zona blava

Durant tres setmanes, fins al 28 d’agost, la zona blava serà gratuïta a tota la ciutat, com cada mes d’agost.

Es repeteix aquesta mesura, que ja es va començar a aplicar durant estius anteriors. La zona blava serà de franc a totes les zones de la ciutat, per evitar confussions d’alguns ciutadans que en veure zona blava gratuïta en un carrer pensaven que ho era a tots.

L’ajuntament considera que la zona blava permet vitalitzar l’activitat econòmica dels barris en facilitar l’accessibilitat a la zona per a fer gestions de curta durada, com són compres o gestions ràpides, i permetent una gestió eficient de l’aparcament, en impedir l’aparcament de llarga durada a les hores de màxima demanda i afavorir l’alliberament de places a les hores de menor demanda. En aquest, sentit, durant la primera setmana d’agost, i a partir del 29, la zona blava tornarà a estar operativa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La zona blava serà gratuïta a Terrassa fins al 28 d’agost
To Top