Publicitat
Peregrinació
Terrassa

Peregrinació a Santiago de 330 joves de la diòcesi de Terrassa

Els bisbe tanca els actes amb una missa

El bisbe Cristau, al capdavant dels joves a Santiago

Més de 300 joves de la diòcesi de Terrassa han participat en la Peregrinació Europea de Joves a Santiago de Compostel·la, que va culminar aquest diumenge amb una missa de cloenda celebrada, amb altres prelats, pel bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, al Monte do Gozo.

La peregrinació va començar dilluns 1 d’agost. Entre els 12.000 participants hi havia 330 joves de la diòcesi, procedents de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls, Valldoreix, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Cardedeu, La Garriga, Montornés, Palautordera i Parets del Vallès. Estaven acompanyats de 10 preveres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Peregrinació a Santiago de 330 joves de la diòcesi de Terrassa
To Top